Conditii de retur


In cazul in care v-ati razgandit asupra achizitiei facute de la www.piesemotobmw.ro, anumite produse se pot returna daca nu prezinta urme de montaj sau defecte de manipulare (ambalaj

deteriorat,zgarieturi,etc),daca acestea se aflau in stocul magazinului la data comenzii si produsele care nu prezinta in descriere textul :PRODUS NERETURNABIL. Deasemenea nu pot fi returnate componente electrice si electronice a caror ambalaj a fost desigilat.
Daca ati comandat din greseala alt produs, puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra in acest caz. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa comenzi@piesemotobmw.ro
Trimiteti coletul cu produsul si factura aferenta la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. www.pisemotobmw.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemena isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio o notificare in prelabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comnezi.
Utilizarea acestui magazin virtual implica acordul in totalitate asupra termenilor si conditiilor specificate mai sus.