Politica de confidențialitate

DISPOZIŢII GENERALE

Scopul și sfera de aplicare:

BBM PARTS HOUSE SRL este o entitate juridică de drept privat român, cu sediul în localitatea Maracineni, Str. Focsenei nr.13, jud. Buzau, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J10/258/2017 și având CUI 37185617, care și-a însusit în întregime normele referitoare la protecția datelor persoanelor  fizice stabilite prin Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor) denumit in continuare „Regulamentul GDPR” .Regulament ce adevenit aplicabil incepand cu 25 mai 2018.

Prezentul Regulament are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate de BBM PARTS HOUSE SRL, denumită în continuare, operator,si proprietar al site-ului www.piesemotobmw.ro Exercitarea drepturilor prevăzute în prezentul Regulament nu poate fi restrânsă decât în cazuri expres şi limitativ prevăzute de lege.

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

DATE CU CARACTER PERSONAL  PE CARE LE PRELUCRAM

Nume si Prenume

Adresa de email

Numar de telefon

Adresa de livrare si facturare

IP

Localizare

CUM PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL

Toate datele cu caracter personal ce le colectam de pe site-ul www.piesemotobmw.ro vor fi folosite doar daca avem acordul tau pentru urmatoarele operatiuni:

Facturare si expediere produse comandate:

Nume si prenume, numar de telefon, adresa de facturare / livrare – Le vom folosi pentru a emite facturi. Datele de facturare le vom trimite catre un serviciu de curierat  pentru a se putea face livrarea.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate in mod legal , in conformitate cu prevederile regulamentului mai sus mentionat si transparent fata de utilizatorii site-ului www.piesemotobmw.ro.

LIMITAREA FOLOSIRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele colectare de www.piesemotobmw.ro vor fi utilizate in scopuri determinate, explicite si legitime si nu vor utilizate ulterior in alte scopuri decat cele pentru care utilizatorul si-a dat acceptul.

Acceptul utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor personale se da de catre utilizator bifand casuta (Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate  )de3 la finalizarea comenzii.