• Termeni și condiții


Accesul la site

Utilizatorii acestui site au acces limitat, in interes personal, pe acest site, in scopurile declarate: magazin online. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, care nu se afla in relatii contractuale cu noi, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC BBM PARTS HOUSE SRL. Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale. Pentru o buna functionare, site-ul poate seta cookies.


Exactitatea informatiilor

BBM PARTS HOUSE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea informatiilor sau a produselor achizitionate prin intermediul magazinului nostru online. BBM PARTS HOUSE SRL actualizeaza in permanenta securitatea site-ului si a mijloacelor sale de comunicare pentru www.piesemotobmw.ro

Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate, totodata imaginile incluse sunt cu caracter informativ. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Imaginile produselor prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse si anume consumabile pentru imprimante poate varia.Toate marcile comerzializate in magazinul nostru virtual sunt marci inregistrate si anume propietati ale detinatorilor lor - si au fost utilizate exclusiv in scop descriptiv. Imaginile de pe acest site sunt doar cu caracter informativ.

Marcile prezentate de SC BBM PARTS HOUSE SRL sunt proprietatea
producatorilor de drept, denumirile, imaginile si simbolurile sunt folosite pentru
identificarea corecta a produselor.Reclamații și politica de returnare


Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). SC BBM PARTS HOUSE SRL isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 48  de ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic sau prin e-mail la comenzi@pisemotobmw.ro, urmand sa o solutionam dupa ce se verifica starea lor. Returnarea respectivelor produse se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora insotite de nota de constatare a unui service moto autorizat- dupa caz sau explicatiile privind nefunctionarea acestora. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste nefunctionarea sau deteriorarea respectivelor produse din motive de fabricatie si nu din motive de exploatare sau montaj incorect , se inlocuiesc produsele sau se returneaza suma daca aceste produse nu mai pot fi furnizate.
 
In cazul in care v-ati razgandit asupra achizitiei facute de la www.piesemotobmw.ro, anumite produse se pot returna daca nu prezinta urme de montaj sau defecte de manipulare (ambalaj

deteriorat,zgarieturi,etc),daca acestea se aflau in stocul magazinului la data comenzii si produsele care nu prezinta in descriere textul :PRODUS NERETURNABIL. Deasemenea nu pot fi returnate componente electrice si electronice a caror ambalaj a fost desigilat.
Daca ati comandat din greseala alt produs, puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel.

Taxele de transport pentru orice tip de retur vor fi suportate de dumneavoastra . Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala clientului.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa comenzi@piesemotobmw.ro
Trimiteti coletul cu produsul si factura aferenta la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani. www.pisemotobmw.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila, deasemena isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio o notificare in prelabil. Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comnezi.
Utilizarea acestui magazin virtual implica acordul in totalitate asupra termenilor si conditiilor specificate mai sus.